MehmetGökkaya.com
Yukleniyor
Yukleniyor
Yukleniyor
logo
Son Yazılar yükleniyor...

Müzik Dinledikçe Değişen Ruh Haline Sahibim








Bu yaşadığım neyin kafası bilmem ama bazen böyle şarkılar dinleyince insanın aklına aşktan başka birşey gelmiyor. Özelliklede geçmişte aşk acınız varsa durum daha da vahim.
     İnsanın şu hayattaki en büyük gayelerinden biridir evlilik, iyi bir eş bulup evlenmek. Geçmişte bir çok kez masallara hikayelere kıssalara konu olmuş evlilik. Dağlar delinmiş çöller aşılmış bir sevda uğruna. Yaşam boyu devam eden binlerce hikaye.
      Günümüz hayatı geçmişle bir tutamayız. Şimdiki aşk hikayeleri onlardan daha farklı. Sevmek aşık olmak o kadar kolay bir şey olmuş ki. Aşık Olmak dedim de ilk görüşte aşk a inanır mısınız. Benim başıma çok geldi o yüzden ben inanıyorum. Nasıl Anlatılır onu bilmiyorum ama. Çok kez aşık oldum. Karşıdakine hissettirmeden yaşadım ya da yaşamak istedim. Anlayacağınız hepsi platonikti bu aşkların.
 O kadar içine kapanıktım ki ilk çıkma tekilifimi 27 yaşımda yaptım. Anlayın halimi :)
Çok zor zannederdim birine sevdiğini söylemek. Aslında hiçte o kadar zor değilmiş sadece biraz deli cesareti istiyormuş. 
Evlilik konusundan başladık nereye getirdim konuyu. Şunu itiraf ediyorum o zaman ben hep böyleyim. birisiyle konuşmaya başladığımda asıl konuyu unutup çok farklı şeyler anlatıyorum. Psikolojik bir sorun olabilir? Bilmem olabilir. 
Birisine Açılmak onu sevdiğini söylemek zor mu kolay mı tartışırken bunu yaparken ki heyecanımı hiç tartışma konusu bile yapamam. Kalbimin atış seslerini dışardan duyulacak kadar yüksekti. Çok hızlı atıyordu. Konuşmaya başladığımda ki ilk cümlem "Bütün cesaretimi topladım ve sana söylemeye karar verdim." oldu. Cesaret... Çok korkakmışım bu açılma konusunda. ama şeyi hiç düşünmedim rededilmeyi.. acaba sonunda ne diyecek evet mi hayır mı bunları hiç düşünmedim. Düşündüğüm sadece acaba kızacak mı? oldu. ne bileyim insanları kırmaktan çok korkuyorum. kimse benim için üzülmesin isterim. neyse ki o bunu sakinlikle karşıladı. Oda benim gibi düşünüyordu, beni kırmamayı.
Evlilik diyorum çok güzel bir şey aslında :)
"Sorumluluk almak" en büyük öneme sahip konu bu olsa gerek. evleniyorsan eşinin sorumluluğunu alıyorsun aynı şekilde sende onun sorumluluğu altına giriyorsun.
bir çok kişi bundan korkuyor sorumluluk almaktak. kimisinde evlilik fobisi oluşmuş. düğünlerden uzak durarak bundan uzaklaşmaya çalışıyorlar. 
Ben Korkuyor muyum? Hayır...
Paylaş
« Sonraki Yazı
« Sonraki Yazı
Önceki Yazı »
Copyright © 2012- MehmetGökkaya.Com Tüm Yazıları Kaynak Gösterek Paylaşabilirsiniz... Stock Photos from 123RF Üyesidir
  • Anasayfa
  • Hakkımda
  • İletisim
  • Sayfayı Yenile
  • Geri
  • İleri
  • Sayfa Yukarı
  • Sayfayı Yazdır
  • Sık Kullanınlara Ekle
  • Sağtık menüsü kapalıdır